Selskaber

Hos Madkollektivet elsker vi enhver anledning til at komme sammen og komme hinanden ved – og vi vil med glæde danne rammerne for dit næste selskab. Det gælder både, hvis du vil holde fest i lokalerne på Slotsgade 3 i Fredensborg eller hvis du mangler hjælp til en fest derhjemme.

Giv os et kald på 3062 5402 eller skriv til os på info@madkollektivet.dk

FEST I MADKOLLEKTIVET

Du finder os blot få hundrede meter fra Fredensborg Slot, Esrum Sø og Slotsparken. Madkollektivet er de oplagte rammer, hvis du ønsker en uformel og festlig stemning. Vi spiser ved lange borde og borddækningen er farverig med en blanding af nyt og gammelt.

Vores gårdhave er oplagt til receptioner f.eks. inden brylluppet. Vi har plads til op til 65 spisende gæster både inde og ude.

Maden er tilberedt med stor faglighed og kærlighed til de bedste økologiske råvarer. Vi er ind til flere sommelier, vinkøleskabene er derfor fyldt med spændende vine til gode priser og du kan altid få kompetent vejledning.

PRIVATE DINING

Dette er den ultimative luksus, hvis du gerne vil have restaurantoplevelsen hjemme og hyggen hele aftenen. Vi stiller en af vores kokke til rådighed hele aftenen, som kommer hjem og tilbereder maden i dit køkken, så du kan have fuld fokus på nærvær med dine gæster. 

Du vil også kunne få en af vores sommelier med ud og lave en privat vinsmagning. 

CATERING

Vi hjælper gerne til med maden til din fest, hvad end det er den lille fødselsdag derhjemme omkring spisebordet eller det store bryllup i skoven.