FREDAG D. 24. SEPTEMBER
SNACKS
Vaffel med Serrano skinke & trøffelmayo
Rugbrød chips med laksemousse
Kroket af frilandsgris
FORRET
Bagt kulmule med fiskefumé, blomkål, salte mandler & dild
HOVEDRET
Grambogård kalv med sensommergrønt, stegte kantareller, grøn salat & svampesauce
DESSERT
Bagte blommer med dulceycreme, kys & knas
4 retter – 375,-
4 retter med vinmenu – 575,-
Tidspunkt
KL 18.30 – Velkomst med salte mandler, oliven og bobler
KL 19.00 – Første ret serveres
KL. 22.00 – Vi runder lige så stille af
KONCEPT
Sidste fredag i hver måned skruer vi op for volumen og byder indenfor til en aften med voksenhygge på højt plan: lækker mad og masser af vin i glasset.
Du kan enten komme med venner og nyde hinandens selskab – eller måske møde nogle nye naboer.
For at deltage i en langbordsbistro skal du købe en billet på forhånd.
Vin & drikkevarer
Vinmenuen består af et glas mousserende, som nydes til snacks ved velkomst. Et glas hvidvin til forretten og et glas rødvin til hovedretten (medmindre andet egner sig bedre til maden).
Hvis du ønsker at supplere vinmenuen, så kan du købe husets vin på glas i baren. I vinkøleskabet finder du desuden et udvalg af vine samt øl og juice, hvis det skulle friste dig mere.