Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

BØRNEJAZZ MED CASPER MIKKELSENS DEJLIGE JAZZBAND

3. april, 2022 | 14:00 - 15:00

80,00kr.

OM CASPER MIKKELSENS DEJLIGE JAZZBAND
Glæd jer til junglejazz, swingmusik og fortællinger for både børn og voksne når vi slår dørene op til familiekoncert med Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband.

Casper Mikkelsens hjerte banker for trommerne, og sammen med sit Dejlige Jazzband inviterer han alle børnefamilier ind i et rytmisk univers fuld af trommehistorier, skæg og ballade. Hvor kommer trommerne fra? Hvad er det dér jazz? Og hvilke musikalske bånd er der mellem Afrikas savanne og New Yorks asfaltjungle? Alt det svarer Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband på med glimt i øjet og musikalsk overskud. Der er garanti for, at gryder og kagedåser får en ordentlig tur efter mødet med denne roste, sprudlende jazzkoncert i børnehøjde, hvor ingen kan undgå at blive smittet af trommefeberen.

DØRENE ÅBNER KL. 13.30
Der er rig mulighed for at forsyne sig i børnebaren med juice og boller, og finde en god plads inden koncerten starter kl. 14.

Børn under 1 år skal ikke have billet.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er endnu ikke tilgængelige

Detaljer

Dato:
3. april, 2022
Tidspunkt:
14:00 - 15:00
Pris:
80,00kr.