BØRNEJAZZ

Festlige familiekoncerter for børn i alderen 2 til 8 år. Henover sæsonen får vi besøg af en række professionelle musikere som sætter fut under dansefødderne. Kom og vær med!

NÆSTE KONCERT STARTER OM

DAGE
TIMER
MIN.

børnejazz

Festlige familiekoncerter for børn i alderen 2 til 8 år. Henover sæsonen får vi besøg af en række professionelle musikere som sætter fut under dansefødderne.
Kom og vær med!

kommende koncerter

nullernix

30. oktober kl. 14

Det går ikke stille af sig, når Nulleren slår sig løs. Finurlige og frække anekdoter flyder frit fra den grå lever – det handler om støv og andet småkravl – og om at være lille og se verden nedefra.

Børnene inddrages til fagter, klap, sang og dans, og stilen er atter jazz – i traditionel og swingende forstand – foruden bebop og blues – med afstikkere til både pop og country.

Ulla Abdullas CocobongoBand

26. februar 2023

Tag fantasien i hånden og rejs med til CocobongoLand, hvor de skønneste rytmer og melodier findes. Det er også her vi møder Sille Krokodille, Solsorten Skralde, Loppen Bobbe og Indianerhøvdingen og hans uartige sønner Lille Ørn & Lille Bjørn. 

Syng med på de fængende omkvæd og vær klar til at slide danseskoene, hoppe i takt, klappe, grine og spille luftguitar, for nu starter festen!

TIDSPUNKT

Vi åbner dørene 30 minutter før koncerten går i gang, så der er rig mulighed for at finde en plads og børnene kan forsyne sig med juice og friskbagte boller i børnebaren. 

Baren byder også på lidt til de vokse. 

Musikerne går på kl. 14 og spiller i 45 minutter.

tak til vores hovedsponsor

EDC Fredensborg
EDC FREDENSBORG
MORTEN JEPSEN

OM OS

Siden 2015 har Børnejazz Fredensborg arrangeret mellem 4-6 familiekoncerter om året, hvor professionelle musikere kommer og giver byens børn en sjov, lærerig og uforglemmelig oplevelse. På vores 5 års fødselsdag flyttede vi ind hos Madkollektivet, hvor vi i dag driver konceptet sammen uden kommunale midler, men med støtte fra lokale sponsorer.

TIDLIGERE KONCERTER