BØRNEJAZZ

Festlige familiekoncerter for børn i alderen 2 til 8 år. Henover sæsonen får vi besøg af en række professionelle musikere som sætter fut under dansefødderne. Kom og vær med!

NÆSTE KONCERT STARTER OM

DAGE
TIMER
MIN.

børnejazz

Festlige familiekoncerter for børn i alderen 2 til 8 år. Henover sæsonen får vi besøg af en række professionelle musikere som sætter fut under dansefødderne.
Kom og vær med!

kommende koncerter

Børnejazz i Nordsjælland

Astro Buddha Agogo

Flyttes til juni 

For Astro Buddha Agogo er der ikke noget, der hedder børnemusik eller voksenmusik – kun god musik, som skal kunne mærkes helt nede i kroppen. De er fulde af rytmisk drive og eminente til at stable en fest på benene for både store og små. Når musikken spiller er det svært for både børn og voksne at sidde stille.  

I november ’21 blev Astro Buddha Agogo nomineret til Danish Music Award som årets Børnejazz-orkester.

Koncerten er flyttet til juni – vi vender tilbage med dato snarest. 

Casper Mikkelsen spiller jazz i jazzband

Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband

3. april kl. 14

Glæd jer til junglejazz, swingmusik og fortællinger for både børn og voksne, når vi slår dørene op til familiekoncert med Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband.
 
Casper Mikkelsens hjerte banker for trommerne, og sammen med sit Dejlige Jazzband inviterer han alle børnefamilier ind i et rytmisk univers fuld af trommehistorier, skæg og ballade. Hvor kommer trommerne fra? Hvad er det dér jazz? 

TIDSPUNKT

Vi åbner dørene 30 minutter før koncerten går i gang, så der er rig mulighed for at finde en plads og børnene kan forsyne sig med juice og friskbagte boller i børnebaren. 

Baren byder også på lidt til de vokse. 

Musikerne går på kl. 14 og spiller i 45 minutter.

tak til vores hovedsponsor

EDC Fredensborg
EDC FREDENSBORG
MORTEN JEPSEN

OM OS

Siden 2015 har Børnejazz Fredensborg arrangeret mellem 4-6 familiekoncerter om året, hvor professionelle musikere kommer og giver byens børn en sjov, lærerig og uforglemmelig oplevelse. På vores 5 års fødselsdag flyttede vi ind hos Madkollektivet, hvor vi i dag driver konceptet sammen uden kommunale midler, men med støtte fra lokale sponsorer.

TIDLIGERE KONCERTER